Print deze bon en
ontvang 5% korting

kortingsbon

 1. Veiligheid

Met onze ladderliften verhuist u vlot en zonder gevaar voor uw veiligheid. U hoeft niet langs steile of gevaarlijke trappen.

2. Snel

Onze ladderliften hebben een capaciteit van 300kg. We kunnen dus heel wat dozen in één keer verhuizen. Als je de verhuis goed voorbereid kan je de huurtijd van de ladderlift of verhuislift tot een minimum beperken.

3. Schadevrij

Met onze ladderliften verhuist u vlot en zonder schade aan uw inboedel of het pand. Zo hoef je achteraf geen reparaties aan pleisterwerk uit te voeren die veroorzaakt werden door de verhuis.

4. Minder demonteren

Het plateau van de ladderlift is groot genoeg om grotere meubels te verhuizen en dit tot de 17de verdieping. Met een ladderlift verhuis je eenvoudig moeilijk- of niet demonteerbare meubels.

5. Goedkoper

Omdat er met een ladderlift geen kans is op beschadigingen en de verhuis veel vlotter verloopt is een ladderlift zo “terugverdiend”.

6. Grote stukken

Met een ladderlift kunnen we stukken verhuizen die niet door een deur, smalle traphal of steile trap kunnen. Denk maar aan een salon, piano of jacuzzi.

7. Gezonder

Wat beweging is nooit slecht, maar sleuren met zware dozen of grote meubels kan zeer belastend zijn voor de rug. Met een verhuislift hoef je vaak niet te heffen. Het plateau van de ladderlift komt perfect gelijk met u raam of balkon. Zo kunnen we meubels gewoon kantelen en op het plateau schuiven.

8. Eenvoudig

Als je verhuist met een ladderlift hoef je niet je halve familie of vrienden op te trommelen. Een persoon boven en onder aan de ladderlift is meestal voldoende.